top of page
IMG_2302_edited.jpg

YIN | FLOW | ZWANGERSCHAPSYOGA

Embodied Yoga Lessen

Embodied Yoga is een benadering van yoga die diep geworteld is in de wijsheid van het lichaam. Het gaat verder dan het fysieke aspect van de practise en nodigt je uitom een diepgaande verbinding te maken met je lichaam, gevoelens en wie je in essentie bent.

A yoga practise beyond asana ~
A yoga journey of intuition & curiosity ~ 
Trust
in yourself and your body ~

Rooster

Black and White Minimalist Circle Wave Y

DAG

LES

TIJD

LOCATIE

Dinsdag

Gentle Flow

9.00 uur

Dinsdag

Zwangerschapsyoga

10.30 uur

Woensdag

Yin Yang

9.30 uur

Donderdag

Zwangerschapsyoga

18.15 uur

Donderdag

Gentle Flow

20.00 uur

Black and White Minimalist Circle Wave Y

Diepe ontspanning en herstel

Yin Yoga lessen

Yin Yoga is een rustige en contemplatieve vorm van yoga die zich richt op het stretchen van diepere weefsels in het lichaam, zoals bindweefsel en gewrichten. Houdingen worden voor langere tijd vastgehouden, meestal tussen de 3 tot 5 minuten, om een diepgaand effect te bereiken. De beoefening bevordert diepe ontspanning, zelfcompassie en acceptatie. Yin Yoga nodigt uit tot zachte nieuwsgierigheid en het omarmen van alles wat zich aandient, zowel de comfortabele als de uitdagende aspecten. Het maakt ons bewust om te vertragen, te ademen en aanwezig te zijn in het moment.

Yoga lessen yin, zwangerschapsyoga, vinyasa Nijmegen

Curiositeit en vrijheid

Flow lessen

Flow (Vinyasa) Yoga is een dynamische yogastijl die bekend staat om zijn vloeiende bewegingen en de nadruk op het verbinden van ademhaling met beweging. Bij Embodied Flow Yoga is de nadruk op het verkennen van de innerlijke ervaring van het lichaam in elke houding en beweging. Het gaat niet  om het bereiken van een perfecte uitlijning of het uitvoeren van ingewikkelde poses, maar eerder om het cultiveren van bewuste aanwezigheid en het luisteren naar de subtiele signalen die het lichaam geeft. Dit betekent dat je je lichaam niet alleen gebruikt om in houdingen te komen, maar je gebruikt de houding om in je lichaam te landen. Door middel van Embodied Yoga leren je je lichaam te zien als een bron van wijsheid en leren op je intuïtie te vertrouwen.

Vinyasa Yoga Nijmegen Bodhi Sina Kaden

Een zachte reis van
Verbinding en Voorbereiding

Zwangerschapsyoga

Zwangerschapsyoga is een bijzondere vorm van yoga die specifiek is ontworpen om de fysieke en mentale behoeften van aanstaande moeders te ondersteunen. Gedurende de negen maanden van zwangerschap ondergaat het lichaam van een vrouw ingrijpende veranderingen, en zwangerschapsyoga biedt een holistische benadering om deze reis te begeleiden.

Vanaf ongeveer 14 weken zwangerschap kan het beginnen van zwangerschapsyoga een verstandige keuze zijn.

Yoga lessen yin, zwangerschapsyoga, vinyasa Nijmegen Bodhi Yoga

"Feel it to heal it"

In Embodied Yoga staat voelen centraal. We gebruiken yoga om ruimte te creëren om te voelen wat er werkelijk is, zonder het als een hulpmiddel te zien om onszelf te 'repareren' en ons 'beter te voelen'. Laat yoga dienen als een spaceholder voor wat je echt voelt, denkt en wat daadwerkelijk aanwezig is. Een ruimte waar je je veilig genoeg bent om te voelen en te helen. Om je te herinneren wie je in essentie bent. Geen snelle oplossing voor genezing, maar een voortdurend proces van ontvouwen en leren.

Music Playlist

bottom of page